Logga in i Sailarena

För att logga in på Sailarena krävs att du som användare har registrerat dig. Om du ännu inte gjort detta, klicka HÄR för att registrera ett konto.

1. Klicka på 'Logga in' i det övre, högra hörnet

I dator eller telefon

2. Skriv in den e-postadress och det lösenord du angav när du registrerade dig på Sailarena.

Logga in via epost eller facebook/google
  3. Klicka på 'Logga in'
  4. Alternativt kan du använda Facebook eller Google om dessa har samma epostadress som ditt registrerade Sailarenakonto. Då klickar du på den blå facebook- eller den röda google-knappen så loggas du in automatiskt.
    Observera! Har du en annan epostadress registrerat i ditt facebook eller googlekonto kommer ett nytt separat konto att skapas. Du behöver alltså säkert veta vilka konton du har eller skapar.

5. Har du glömt ditt lösenord och saknar Facebook eller Googlekonto med samma epostadress, använder du länken 'Glömt lösenord', se separat instruktion
  6. Förutsatt att dina inloggningsuppgifter var korrekta är du nu inloggad. Du kan administrera ditt konto genom att klicka på menyn i övre, höger hörn och välja 'Mitt konto'. Se emellanåt till at du håller dina uppgifter kompletta och aktuella. Det kommer att löna sig när det blir enklare att exempelvis anmäla sig till regattor.

<< Tillbaka till startsida för instruktioner