Logga in i Sailarena

För att logga in på Sailarena krävs att du som användare har registrerat dig. Om du ännu inte gjort detta, klicka HÄR för att registrera ett konto.

1. Gå till www.sailarena.com
  2. Klicka på Logga in i det övre, högra hörnet
  3. Använd Facebook eller Google för att logga in med hjälp av dessa identiteter.
    Alternativt kan du logga in med den e-postadress och det lösenord du eventuellt angav när du registrerade dig på Sailarena.
  4. Klicka på Logga in
  5. Förutsatt att dina inloggningsuppgifter var korrekta är du nu inloggad. Du kan administrera ditt konto genom att klicka på menyn i övre, höger hörn och välja Redigera profil.