Juniorkonto

Ett Juniorkonto i Sailarena är ett vanligt Sailarena-konto men det krävs ingen e-postadress vid registreringen och kontot kan administreras av en förälder. Väljer man att ange en unik e-postadress och ett lösenord kan man logga in i Juniorkontot direkt, annars sker all administration genom förälderns konto.

Ett Juniorkonto har en egen publik profil och möjlighet att teckna Tävlingslicens.

För att registrera ett Juniorkonto krävs att föräldern har ett aktivt konto i Sailarena.

Skapa ett nytt Juniorkonto:

1. Logga in i Sailarena
  2. Gå till huvudmenyn (längst upp till höger) och välj Redigera profil
  3. I den gråa menyn, näst längst till vänster, klicka på Juniorkonton
  4. För att skapa ett nytt Juniorkonto, klicka på Skapa juniorkonto
  5. Fyll i förnamn och efternamn (obligatoriskt) samt e-postadress och lösenord (frivilligt)
  6. Klicka på Skapa
  7. Nu har ett nytt konto med ett nytt Sailarena ID skapats.

Administrera ett Juniorkonto (som förälder):

1. Logga in i Sailarena
  2. Gå till huvudmenyn (längst upp till höger) och välj Redigera profil
  3. I den blåa menyn längst till vänster visas en ikon för varje profil. Den översta är huvudkontot och Juniorkonton visas längre ner.
  4. Klicka på ikonen för Juniorkontot för att se alternativ för detta konto i den gråa menyn.
  5. Klicka på Presentation för att uppdatera den personliga profilen.
    Klicka på Tävlingslicens för att köpa en Tävlingslicens till Juniorkontot

Tävlingslicens för juniorkonto.mp4