Administrera klubbsida

För att administrera en klubbsida krävs att du blivit tilldelad rollen som Klubbadministratör för den berörda klubben. Denna roll kan tilldelas av Svenska Seglarförbundet men du kan även bjudas in till rollen av en annan användare som redan är Klubbadministratör.

Rollen som Klubbadministratör ger dig möjlighet att uppdatera och ändra klubbens presentationssida samt skapa evenemang och tävlingar. De administrativa verktygen kommer löpande att kompletteras och vidareutvecklas.

1. Logga in på Sailarena med den profil som tilldelats rollen som Klubbadministratör.
  2. Leta upp klubbens presentationssida. Du hittar alla klubbar HÄR.
  3. Klicka på knappen Administrera i det övre, högra hörnet av profilbilden.
  4. Nu visas det administrativa gränssnittet. Till vänster visas vilken klubb du administrerar samt vilken sida du befinner dig på - initialt visas alltid Presentationssidan.

Följande fält kan redigeras på Presentationssidan:

Glöm inte att klicka på Spara, längst ner till höger, för att publicera ändringarna.

För att se den uppdaterade presentationssidan, klicka på Visa publik vy i övre, höger hörn.